Dokaz je to da sport spaja ljude i uspostavlja veze a kao rezultat daje samo dobre stvari.  Nas je povezala zajednička ljubav prema košarci

Još uvijek sumiramo utiske našeg gostovanja na velikom turniru u Milanu. „Coppa Alberto Giove“ i ove godine za nas je bio značajno putovanje i korak dalje za nas i naše igrače.

Ipak, u Milanu nismo bili samo kao učesnici i gosti. Organizatori Antongiulio Giove i Lorenzo Biassoni naši su istinski prijatelji i zajednička, uzajamna podrška kroz godine stvorila je zaista posebnu vezu sa košarkom u Italiji.

Dokaz je to da sport spaja ljude i uspostavlja veze a kao rezultat daje samo dobre stvari.  Nas je povezala zajednička ljubav prema košarci.

Hvala im još jednom za sve, kao i lijepe riječi koje su nam uputili nakon završetka turnira.

Još jedna prijateljska, košarkaška podrška stoji iza gostovanja u Milanu. KK Budućnost iz Bijeljine pijateljski je partner sa kojim često udružujemo snage i zajedno pravimo lijepe košarkaške priče.

Hvala članovima ovog kluba, “našim” igračima Ogiju, Urošu i Đorđu, kao i trenerici Đenani koji su bili sa nama u Monzi.

Velika je sreća imati podršku u sportskim prijateljima kao što u oni.

Zahvaljujemo se KK Budućnost na saradnji a mi, naravno nastavljamo naše zajedničke projekte.

 

Vaši KK Ilidža i KK BBY

FB KK Ilidža

KK Ilidža

Na ideju o nastavku tradicije KK Ildža, čiji počeci datiraju  od 1998 godine i stvaranju koncepta jedne nove i drugačije škole košarke i kluba na području Kantona Sarajevo, došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Ilidža, 71210, Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: no mail

Web: kkilidza.com