Naše takmičarske selekcije u utorak su dobile svoja priznanja za ostvarene rezultate na kantonalnom nivou takmičenja

Iza KK Ilidža i KK BBY je još jedna jako uspješna sezona. Rezultat rada kroz godine, posvećenosti i adekvatnih, prilagođenih programa jesu mnogi ostvareni, ranije zadani ciljevi.

Naše takmičarske selekcije u utorak su dobile svoja priznanja za ostvarene rezultate na kantonalnom nivou takmičenja. Minibasket i selekcija juniora bili su drugi, dok su naše djevojčice imale sljedeći rezultat: minibasket druge, kadetkinje također druge a naše pionirke treće.  Ponosni smo na svu našu djecu i njihov rad, ali plasmani i poredak, kao ni do sada nisu najvažniji.

Ogromna baza članova koja nam i dalje ukazuje povjerenje naš je uspjeh. Razvoj i rast igrača koji su počeli sa prvim košarkaškim koracima onda kada smo mi počeli sa našim radom također je uspjeh. Mnoštvo saradnika, sponzora, podrške institucija sa svih nivoa vlasti i prijatelja koji nas podržavaju veliki su uspjeh.

DSC03196
DSC03199
DSC03203
DSC03213
naaslovna

Iza nas su novi realizirani projekti. Krenuli smo korak dalje sa ozbiljnijim, dugoročnijim organizacijama uz podršku međunarodnih programa EU i UNDP. Tu su i međunardni turniri i brojni nastupi i putovanja.

Sa nama je veliki broj naših educiranih, posvećenih trenera. Njihov rezultat su prvi igrači u redovima reprezentacije. Svakako, još jedan uspjeh.

Naša filozofija je i dalje "rezultat u funkciju razvoja  IGRAČA, a ne IGRAČ u funkciji pravljenja rezultata". Na tome se naš princip rada temelji i dalje.

 

Uz veliku podršku koju imamo novi planovi su u toku. Budite sa nama.

 

Vaši KK Ilidža i KK BBY

 

FB KK Ilidža

KK Ilidža

Na ideju o nastavku tradicije KK Ildža, čiji počeci datiraju  od 1998 godine i stvaranju koncepta jedne nove i drugačije škole košarke i kluba na području Kantona Sarajevo, došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Ilidža, 71210, Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: no mail

Web: kkilidza.com