Našu “Košarku bez granica”, košarkaški kamp koji će se održati na planini Vlašić i ove godine podržala je jedna od najvećih kompanija u zemlji, Coca Cola HBC Bosna i Hercegovina.
Raduje nas činjenica da je jedna svjetska kompanija prepoznala KK ilidžu i KK BBY kao ozbiljne partnere za saradnju. Prošle godine ova kompanija je također bila sponzor našeg kampa pruživši podršku našoj talentovanoj djeci.
Tako će naši kamperi, zahvaljujući Coca Coli imati priliku tokom svog boravka i rada na kampu osvježiti se dobro poznatim proizvodima ove kompanije kao što su: voda Olimpija, Aquarius+water-Zinc, Powerade..
Hvala našem saradniku na podršci našim talentovanim sportistima – jer najbolji su uvijek uz najbolje!Inače, naš ovogodišnji košarkaški kamp rezervisan je za period o 2. do 8 jula 2023. u prelijepom ambijentu hotela Blanca na planini Vlašić

Budite sa nama!

Vaši KK Ilidža i KK BBY

Coca-Cola BiH

 

FB KK Ilidža

KK Ilidža

Na ideju o nastavku tradicije KK Ildža, čiji počeci datiraju  od 1998 godine i stvaranju koncepta jedne nove i drugačije škole košarke i kluba na području Kantona Sarajevo, došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Ilidža, 71210, Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: no mail

Web: kkilidza.com