Ovaj put su svojim sponzorstvom pomogli odlazak naši mladih košarkaša na dva pozivna međunarodna turnira u Italiji i to Materu od 18. do 24. juna i Milano od 16. do 19. juna 2023.godine.

Djeca Sarajeva imat će priliku uskoro otputovati na dva međunarodna košarkaška turnira zahvaljujući podršci Defter - komerc d.o.o. kompaniji sa sjedištem u Sarajevu. Ovaj put su svojim sponzorstvom pomogli odlazak naši mladih košarkaša na dva pozivna međunarodna turnira u Italiji i to Materu od 18. do 24. juna i Milano od 16. do 19. juna 2023.godine. Tada će naši mladi košarkaši imati zadovoljstvo i čast da predstave naše košarkaške klubove, Sarajevo i BiH kao jedini predstavnicu naše zemlje.

Koristimo priliku da se zahvalimo ovoj kompaniji na podršci koja mnogo znači. Inače, Defter - komerc d.o.o. nalazi se u Sarajevu i osnovana je 18.07.2001. godine. Bavi se prodajom kancelarijskog materijala, tonera, ketridža, papira, školskih udžbenika, školskog pribora, filmova za fax aparate, ribona, tabulira, medija za pohranu podataka, ading rolne, termo rolne…

Uvoznici su brendova  Luxor (hemijske olovke, flomasteri, markeri, signiri…) i Kangaro (bušilice za papir, heft mašine, municija za heft mašine…).

Artikle kao što su ading rolne, teke, registratori i tabuliri kupuju od domaćih proizvođača, poštujući slogan “Kupujmo domaće”.

U sklopu firme Defter – komerc posluju dvije knjižare koje se nalaze na adresi Safeta Zajke 314 i Azize Šaćirbegović b.b., gdje se nalazi i veleprodaja kancelarijskog materijala.

Roditelji naših školaraca upravo ovaj i sličan pribor kupuju u Defter – komercu. Hvala još jednom ovoj kompaniji u naše i u ime naših roditelja i košarkaša.

Vaši KK Ilidža i KK BBY

FB KK Ilidža

KK Ilidža

Na ideju o nastavku tradicije KK Ildža, čiji počeci datiraju  od 1998 godine i stvaranju koncepta jedne nove i drugačije škole košarke i kluba na području Kantona Sarajevo, došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Ilidža, 71210, Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: no mail

Web: kkilidza.com