Zahvaljujemo se u ime velikog broja naše djece, njihovih roditelja, naših zaposlenika. Hvala što su prepoznali nas kao ozbiljne partnere, hvala na pomoći našoj djeci, djeci Sarajeva i  BiH da imaju bolje uslove za rad

 

 

Razvojem našeg kluba kroz godine raslo je i povjerenje u naš rad, u naše metode, pristupe i načela. Naša ozbiljnost i posvećenost jednaki su kao na početku a zadovoljstvo nam je reći da je takvo nešto prihvaćeno i prepoznato.

 

Tome u prilog ide činjenica o svakodnevnim novim članovima, simpatizerima, saradnicima i sponzorima. Naporan i transparentan rad, višegodišnji trud i ulaganje i kada je bilo najteže vratili su nam se kroz uspjehe naše djece. U osnovi, to i jesu bili naši ciljevi i težnje. Ukoliko radite ozbiljno, imate orginalne, inovativne programe i projekte i radite u skladu sa zakonskim uputama, podrška neće izostati sigurno. 

 

Mnogo toga, naravno ne bi bilo moguće ostvariti bez podrške brojnih organizacija i instutucija, kao i kompanija koje su pomogle da se naše zamisli i težnje ostvare.

 

Osjećamo potrebu da naglasimo sve one koji su podržali aktivnosti naše djece kroz razne projekte u aktuelnoj 2022.godini.

 

KK ILIDŽA

 

  1. FEDERALNO  MINISTARSTVO KULTURE I SPORTA
  2. MINISTARSTVO KULTURE I SPORTA KANTONA SARAJEVO
  3. OPĆINA ILIDŽA
  4. TURISTIČKA ZAJEDNICA KANTONA SARAJEVO
  5. JU KSIRC ILIDŽA
  6. COCA COLA
  7. SARAJEVO OSIGURANJE
  8. ZOI 84
  9. AGENCIJA ZA BANKARSTVO FEDERACIJE BIH

 

Zahvaljujemo se u ime velikog broja naše djece, njihovih roditelja, naših zaposlenika. Hvala što su prepoznali nas kao ozbiljne partnere, hvala na pomoći našoj djeci, djeci Sarajeva i  BiH da imaju bolje uslove za rad.

 

Mi obećavamo  namjenski i transparentan utrošak sredstava, stručni rad po savremenim metodama i principima, kao  i empatiju prema onima kojima je potrebna, a uz sve to naravno i košarkaška dostignuća na najvišem nivou.

HVALA!

Vaš KK Ilidža

FB KK Ilidža

KK Ilidža

Na ideju o nastavku tradicije KK Ildža, čiji počeci datiraju  od 1998 godine i stvaranju koncepta jedne nove i drugačije škole košarke i kluba na području Kantona Sarajevo, došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Ilidža, 71210, Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: no mail

Web: kkilidza.com