Sport, interes, trening i opredjeljenje!

KK Ilidža i KK BBY do kraja mjeseca jula organizovat će BESPLATNE treninge za kandidate za selektivne igrače naša dva tima. O čemu se radi?

U drugoj polovini mjeseca jula odnosno tokom naredne dvije sedmice održavat će se Dani otvorenih vrata KK Ilidža i KK BBY. U okviru navedenih događaja održavat će se treninzi četiri puta sedmično u KSC Ilidža gdje pozivamo sve zainteresovane košarkaše godišta 2008 do 2005 da dođu, okušaju sreću i možda dobiju priliku postati naši igrači.

Mi ćemo na osnovu određenih kriterija i zahtjeva na našim testnim treninzima odlučiti koji učesnik će se zadržati odnosno ko će dobiti priliku ostati sa nama do kraja ovog ljetnog kampa, a možda i duže.

Vjerujemo da je ovo odlična prilika za mnoge da postanu dio uspješnog tima u kojem svako ima priliku za dokazivanje i napredak.  Osim toga, svi naši igrači redovno nastupaju na takmičenjima u okviru Košarkaškog saveza Kantona Sarajevo kao i Košarkaškog saveza BiH, imamo sve takmičarske selekcije, kao i našu seniorsku A2 selekciju  i dovoljan broj treninga i utakmica neophodnih za napredak i funkcionalan rad.

Dakle, ako ste kandidat i zainteresovani za dokazivanje potrebno je da svoj dolazak na trening najavite na broj telefona: 061 441 138, jer je broj mjesta ograničen.

TERMINI SU SLJEDEĆI:

PONEDJELJAK - 21.30

UTORAK - 20.00

SRIJEDA - 21.30

ČETVRTAK - 21.30

 

Kao što smo naveli, treninzi su besplatni, pridružite nam se i iskoristite ovu sjajnu priliku!

Sport, interes, trening i opredjeljenje!

Vidimo se u KSC Ilidža!

 

Vaši KK Ilidža i KK BBY

FB KK Ilidža

KK Ilidža

Na ideju o nastavku tradicije KK Ildža, čiji počeci datiraju  od 1998 godine i stvaranju koncepta jedne nove i drugačije škole košarke i kluba na području Kantona Sarajevo, došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Ilidža, 71210, Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: no mail

Web: kkilidza.com